Construction management

Total Construction management in industrie and real estate

Vacature

Door Stephan Nagtegaal op 19 Feb, 2015.

Tijdelijk/vast: Tijdelijk met uitzicht op vast dienstverband. 5 dagen per week / 40 uur per week


Tijdelijk/vast:

Tijdelijk met uitzicht op vast dienstverband.

Arbeidstijden:

5 dagen per week / 40 uur per week

Salarisindicatie:

Afhankelijk van leeftijd en ervaring

Wij zijn op zoek naar een allround timmerman. Je werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het verrichten van werkzaamheden in de nieuw- en verbouw.

Functie-eisen

Jij hebt een VMBO diploma aangevuld met een praktijkopleiding Timmerman, je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift. Tevens ben je in het bezit van je rijbewijs B. Het hebben van een VCA basis certificaat is een pre.

De voorkeur gaat uit naar een kandidaat die reeds al enkele jaren bij een aannemer heeft gewerkt. Jij bent een ervaren timmerman en weet precies hoe je allerlei klusjes opknapt. Je draait dus ook je hand niet om voor bijvoorbeeld een beetje opruim of opperwerk. Omdat je veel met klanten te maken krijgt ben je verzorgd, beleefd, kun je goed zelfstandig werken en ben je communicatief vaardig.

Bijzonderheden

Ben je bereid de handen uit de mouwen te steken en ben je een echte vakman? Wil je graag werken in een organisatie met een open en informele werksfeer, waar eigen initiatief en ondernemerschap worden gestimuleerd? Solliciteer dan direct!!! N.B. Alleen sollicitaties met cv worden in behandeling genomen. Deze functie is fulltime en voor nog onbekende periode.

Plaats

Noord Holland


[Cliche] Album not foundBESPAAR OP UW KOSTEN!

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.