Construction management

Total Construction management in industrie and real estate

Uw woning uitbreiden

Door Stephan Nagtegaal op 03 Mar, 2015.

Uw woning uitbreiden de aanvraag van eenbouwvergunning. Op onze site vind u informatie over het aanbouwen en uitbouwen van een woning.


Aanvraag BouwvergunningAanvraag bouwvergunning

Op onze site vind u informatie over het aanbouwen en uitbouwen van een woning.

Als je de woning wilt uitbreiden wil je graag weten wat het kost. Natuurlijk wil je niet te veel betalen, vandaar dat wij u graag informeren over alle mogelijkheden die er tegenwoordig zijn.

Een aanbouw aan uw woning . Er zijn een heleboel mogelijkheden als het om plannen om te (ver)bouwen  gaat. De meest populaire uitbouwen die huiseigenaren doen is het plaatsen van een serre, aanbouw of een dakkapel. Naast deze keuze heb je tegenwoordig ook de keuze tussen prefab aanbouw of traditionele aanbouw.

Als je van plan bent je huis te verbouwen wil je graag weten wat dit gaat kosten. Je huis verbouwen vereist goede voorbereiding. Hoe zit het met de regelgeving, vergunningen, financiering of uitbesteding van het werk? Wij lichten je voor, zodat je jouw bouwplannen met gerust hart kunt uitvoeren.

Het uitbouwen van je woning kan nodig zijn omdat een kind op komst is of omdat je graag nieuwe ruimte wilt creëren zonder te hoeven verhuizen. Het is belangrijk om rekening te houden met je financiële situatie. Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende mogelijkheden zoals kozijnen aanbouw, fundering aanbouw, vloer aanbouw, wanden aanbouw, dak aanbouw, serre aanbouwen andere woning aanbouwen. Met al uw ideeën kunt u bij ons terecht en tijdens een persoonlijk gesprek zal blijken welke wensen en ideeën het beste bij u en uw gezin passen.

Als je kiest voor een aanbouw of verbouwing moet je dingen beslissen/besluiten. Wij helpen u hiermee graag verder tijdens een mondeling gesprek.

Wat zou je willen verbouwen?

Het eerste wat je moet weten is wat je wilt verbouwen, aan- of uitbouwen. Bijvoorbeeld de tuin of de garage of een serre. Als je weet wat je wilt dan is het makkelijker te beslissen op het moment dat het erop aan komt. Als je samen woont moeten jullie het ook met elkaar eens worden.Verder moet je je bij de voorbereidingen de vraag stellen welke materialen je wilt gebruiken, of je het extra wilt isoleren en welke afwerking van de vloeren en muren je wenst.

Welk budget wil je besteden?

Het is handig een budget te hebben voor de verbouwing, aan of uitbouw. Je kunt dan in de gaten houden of je deze doelstelling haalt en ook beslissingen maken afhankelijk van het budget. Vaak blijken de kosten achteraf tegen te vallen, en zijn de kosten hoger dan van te voren ingepland. Daarom is het belangrijk van te voren goede afspraken te maken. Je kunt misschien zelf redelijk inschatten of bepaald werk meer kosten (lees materiaal en manuren) met zich meebrengt dan ander werk. Op deze manier kun je bepalen of er misschien onderhandelingsruimte is. Bijvoorbeeld als het plaatsen van de vloer de helft kost wat de serre kost dan is dat nogal een dure vloer en kun je kijken of die vloer niet goedkoper kan.

Neemt u gerust contact met ons op voor al uw vragen en wensen!


[Cliche] Album not foundBESPAAR OP UW KOSTEN!

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.