Construction management

Total Construction management in industrie and real estate

Projectbegeleiding

projectbegeleiding

Projectbegeleiding:
S&S is gespecialiseerd in het begeleiding van uiteenlopende projecten. Voor zowel de industrie als ook bij nieuwbouw en verbouw kunnen wij de gehele directievoering voor uw bedrijf verzorgen. Denk hierbij aan de functie Hoofd-uitvoerder en/ of Projectleiders.

Bouw toezicht:
Is essentieel bij de realisatie van een bouwproject. Onze kennis en jarenlange ervaring garanderen vakkundig kwaliteitstoezicht. Wij vertegenwoordigt de opdrachtgever op de bouwplaats. Met goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden motiveren wij alle betrokken partijen bij het bouwproces.
De kwaliteit van de uitvoering wordt mede bepaald door het adequaat optreden van het toezicht. S&S controleert en keurt aan de hand van de contractstukken de bouwkwaliteit, bouwmaterialen en productietekeningen. Hij signaleert, afwijkingen ten opzichte van contractstukken, meer- en minderwerkzaamheden en omschrijft deze in de weekrapporten. Indien gewenst wordt onze opzichter bijgestaan door installatietechnisch adviseurs.

Directievoering:
In naam van de opdrachtgever functioneert de directievoerder als spil voor alle bouwpartners. Hij overlegt en leidt vergaderingen met aannemer, gemeente en nutsbedrijven en beoordeelt en toets de ingediende meer- en minderwerkzaamheden ten opzichte van de contractstukken.

Begeleiding opleverprocedure:
Bij de oplevering zorgen we voor een gedegen begeleiding van de opleverprocedure. De woningen worden gekeurd en gebreken vastgelegd. De bewoners ontvangen een voor hen begrijpelijke uitleg over het functioneren van de diverse bouwdelen in hun woning. Uiteraard kunnen wij ook de nazorg coördineren.

Totale turn-key projecten:
S&S heeft jarenlange ervaring in het opleveren van turn-key projecten waarbij we u ondersteuning bieden vanaf het ontwerp tot aan de daadwerkelijke ingebruikname.
Projecten zoals de complete nieuwbouw van een woonhuis of kantoorpand worden door ons in eigen beheer uitgevoerd. Wij verzorgen het totale ontwerp van uw wens
Kortom, we leveren op tot alles sleutel-klaar is.
Onze kracht schuilt in het flexibel aansluiten op klantwensen en het in eigen beheer uitvoeren van vele werkzaamheden. U kunt dus alle werkzaamheden aan één partij overlaten, waardoor u uiteindelijk veel geld bespaart. Kortom, voor het uitbesteden van gehele of gedeeltelijke projecten bent u bij S&S aan het juiste adres.

BESPAAR OP UW KOSTEN!

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.